Sandelsgatan 31, 115 34, Stockholm info@intygsgruppen.se 08-611 37 70

Om Intygsgruppen

Vi hjälper dig med intyg

På Intygsgruppen kan vi hjälpa dig med intyg. Fredrik Buch, legitimerad läkare och specialist i ortopedi är ansvarig för verksamheten i Intygsgruppen. Dr Buch har varit ansvarig för verksamheten sedan 1988 och har lång erfarenhet av utfärdande av intyg för olika behov.

När behövs intyg?

Ett exempel då du behöver ett intyg är i samband med att man ska ta högre behörighet för körkort, såsom lastbil, buss och taxi.

Exempel på andra tillfällen där läkarintyg kan behövas eller behövs:
AdoptionsintygFriskintyg för visumLäkarintyg för alkolåsTävling elitidrottKörkortsbehörighet samt behörighet för taxi, lastbil och bussKörkortsintygLagstadgade intyg för sjöfolkLiv- och pensionsförsäkringUtlandsstudierSjöfolksintygLäkarintyg järnväg kategori X9.

Våra patienter kommer från hela Stor Stockholm, Uppsala, Södertälje, Trosa, Enköping, Norrtälje, Nyköping samt lokalt från Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

 

Vad tycker andra om oss?

Här ser du några av de omdömen vi har fått. Lämna gärna DITT omdöme. Ris om det är något vi kan förbättra och ros om du är nöjd med oss. Tack för att du berättar vad du tycker.

 

 

Kontakta oss om du har några frågor?

Boka tid online